Thursday, May 12

sugar glider

assalamualaikumm.

heheyy awak!

entry kali ni fatie nak f0kus pasal sugar glider jeeeeee.taknak f0kus kat bnd lenn dah.HAHA.tgah addict gilee dgn sugarglider nii tauuu!sangatt lahhh c0melc0mellmanjee sugargliderr ni sampaii fatie un dah kemarukk tahap gaban dah ni.kalu ek0tkan haty.es0kk jugak nak pi belii.naseb baekk lahhh hargee sugarglider tu agak mahal.s0.kenee la tgu nexwek ke hapee baru dapat belii binatang c0mell tuu.lamee tuu w0oo~wuuwuuuuu='(

k0rang penah teng0k tak sugarglider ni?penahh pegang takk?SUGAR GLIDER tauu.bukan sugar gulegule tuu tau.tadii p0n fatie ade tanye mmbe fatie.
tau takk sugarglider tuhh hape?
dgn muke slumber dia menjawab.
sejenis gulaa kott.
hakkkkkkkkkkkkk mu!tu binatangg wehhh.bukann gula.gggrrrrr.>.<''

okeyy back t0 the st0ryy,kalu nak tg0k sugarglider tu yang mane.mehh cuci mate tg0k binatangg c0melmanje tu kat bawahh ni.heheee


haaa~ni diaaa!c0mell kann3.dye mcm tupai.mcm hamsterr.tapi sugarglider ni lagii c0mell tauu!!!

mehh teng0kk lagi


haaaa!nie pulakk yang c0uplee punye.sugarglider ni satu makhluk yang sangatt manje.dye tak b0le ed0p s0rang2.sampai dye b0le mati tauu kalu biarkann dye kese0rangan.kalu nak bela sek0r jee.k0rang kene selalu main2 dgn dyee.manjee2 kan dyee.kalu tak naty dye matii.>.<''*jangann buad cmtuu tauu!


cakkk!ni sugarglider yang c0lour putihh punyee.then.tgah baby lagy.c0mell kann?kann?


haaaa.ni sugarr glider yang muke dye mcm sedeyhh jee.hehe.takdee kawann k0tt.;p


o0ppss.!hahh~ni bukann sugarglider 0kai!nii..........perhiasan semata2.hahah^^

c0mell takk sugarglider nie?hehee.c0mell kann3!*aku tak abesabes c0mell jee dari tady.haha* takpeetakpee.masalahnyee mmg bet0ll.sugarglider ni p0n b0lehh terbangg tauu!nak tgk cmane???mehh tg0k sini...


macamm superduperrher0o takk?hihi


yeahhh1i c0minggg h0me!haha

okeyy dahh. tuu jeeee.hehe

act. fatiee un tatau bile mase dye nak terbang kee apee.tak dpt lg inf0rmation pasal terrbangg ni..tapii.sugarglider ni haiwan eksotik jenis gliding marsupial kecik.binatang ni cuma wujud dekat Australia dengann Indonesia..dekat Malaysia xde..tapi dye still b0leh hid0p kat Malaysia nii.nak tau maklumat lanjutt.teng0kk bl0g nii..lanun.kalu k0rangg nak carikk sugarglider ni...ade dekat midvalley.petsh0p.fatie tak sure kat mane.kat sg.wang..and.and..mmbe fatie un ade cakapp.dekat the mall p0n adee jugakk...s0.kalu k0rang rajinn.j0mm laa surveyy binatangg ni.insyaAllah..next wekk fatiee pegyy!jummm3!hehee

hargee dye berape pulakk fatie?
hargee.huhuu.actually.fatie un tak berape suveyy lagi.tapi dr pengalaman membe2..m0st of them ckap dalam seek0r ade lahh sampai 3rat.glup!hahah.c0mell kan hargee dyee?weeee~*c0mell la sgt.mmg benkrap laahhhh natyy.*huhuu.tapiii.err.takpee.demi sugarglider yang sgt c0mell niee.hehee.

sugarglider ni sgt c0mel.manje dan jinakk.s0.kalu nak buad peneman fatiee okeyy lahh kan?blehh laa layann2 binatangg tu.hehee.okeyy k0rang!smpaii sini duluu.tataaa~


2 comments:

  1. sugar glider comel tapi mcm takut nak pegang. huhu ;p

    ReplyDelete